Umbraco CMS - webløsninger

At designe uden at tage stilling til teknologi, er som at lave mad uden at tænke på råvarerne. Derfor - ingen løsning uden god teknologi.

Vi overhørte på et tidspunkt et reklamebureau sige: " Vi programmerer i alt. Systemer betyder ikke noget for os. Vi leverer det, kunden vil have". Det kan vi med sikkerhed sige, at "det gør VI ikke". Grunden til dette er ganske simpel. Teknologi, herunder valg af CMS-platform, kan være altafgørende for et websites succes. Vi har derfor dedikeret os til de to systemer, Umbraco og Sitecore, da vi mener, de er de bedste på markedet:
  
Umbraco er et open source CMS-system baseret på .Net. Med mere end 85.000 installationer anerkendes Umbarco i dag som et yderst solidt og højt valideret CMS-system. Det er logisk og simpelt, både at udvikle i og bruge, og fordi Umbraco bruger Microsoftlogik, er mange af værktøjerne genkendelige for den almene bruger, hvilket betyder, at det forekommer både intuitivt og brugervenligt for de fleste. En vigtig egenskab ved Umbraco er også, at såfremt man overholder nogle få regler, bliver websitet søgemaskinevenligt fra første dag. Man skal altså ikke starte med at smide tusindvis af kroner efter Google adds ved lancering af sitet. Vi har erfaret, at vores kunder synes, systemet er en fornøjelse at arbejde med, og efter et par timers undervisning ånder de lettet op, når de finder ud af, hvor logisk og let det er for dem at administrere deres website. Vi har stor succes med brug af Umbraco, samt udvikling af kundespecifikke features. Kort sagt, der er ikke mange grænser for, hvad Umbraco kan.

Umbraco-"familien" sørger for løbende at udvikle platformen, så den følger med teknologien. Det dedikerede Umbraco-team beskriver sig selv således: "Det er en smuk kombination af et fantastisk, venligt og dedikeret fællesskab og kommerciel opbakning i form af den kommercielle enhed bag projektet - Umbraco HQ. Det skaber et alsidigt og innovativt miljø, som sikrer, at Umbraco holder sig på forkant, og at projektet samtidig er professionelt drevet af personer, der besvarer henvendelser, ris og ros. Det er den balance, som gør Umbraco til en af de hurtigst voksende platforme til hjemmesider - uanset om det er en officiel hjemmeside til en Fortune 500-virksomhed eller din onkels hjemmeside om modeltog."


Umbracos referencer spænder fra Microsoft, Fox og Vouge til VILA Clothes og NOVAX, som Designboks bl.a. har stået for at udvikle.

Læs om Sitecore CMS >