Sitecore CMS

Brugt af virksomheder i over 100 lande

Sitecore er et licensbaseret og prisvindende CMS-system til store virksomheder. Sitecore er et af markedets førende systemer, og det indeholder alle de funktioner og muligheder, man kan forvente af et CMS-system. Udover funktionaliteten følger en stærk og skalerbar udviklingsplatform, hvor det er nemt for virksomheder at oprette, vedligeholde og opdatere alle former for dynamiske websites. Sitecore fungerer eksempelvis fortræffeligt, hvis man har en international virksomhed, hvor der er behov for at styre samme brugerflade/ flere websites på flere markeder på samme tid. Man vil i sådanne situationer nemt kunne dele og udvikle funktioner, som skal rulles ud i alle landene, og det er en klar fordel i forhold til at styre processen optimalt.

Sitecore har desuden en masse standardfunktioner, som er forberedt til en hurtig implementering, herunder funktioner såsom: Blogs, Afstemning, Søgefunktion, Booking, FAQ, Telefonbog, Kalender, Diskussionsforum, Billedhåndtering mm.

Teknologi, herunder valg af CMS-platform, kan være altafgørende for et websites succes. Vi har derfor dedikeret os til de to systemer, Umbraco og Sitecore, da vi mener, de er de bedste på markedet.  Læs mere om Umbraco CMS >